Eerst zien, dan geloven

Dat ik mooie dingen maak, geloof je nu wel (toch?). Mooie dingen komen voort uit mooie opdrachten. Die opdrachten ontvang ik van mooie opdrachtgevers. Hieronder staan de opdrachtgevers waar ik voor mocht, en mag, schrijven en organiseren.

Zij gingen je voor:

Buro Zero

Creditsafe

Delft.business

Dynatos

Eve & Lilith

EventGoodies

Events.nl

Gemeente Vlaardingen

Lely International

OrigineelVergaderen.nl

Publicasa

roem events

SDB Ayton

Spredle

The MindOffice

Wonderlijk Werken

Ook zij zijn enthousiast:

Buccaneer Delft, Dataway, Eventplanner, Fred Beljaars, JCP Comunnicatie, Kern Thompson Photography, Leadify, Lost Exhibitors, Lucrasoft, Niels Bouwman, Nova Massage & Wellness, Picario, Reflext Clinic, Rotterdam Make It Happen, Socialcracker, The Secret Business, UPWEGO, Venour & Zipperz

Andrea is zowel als mens als collega een prettig persoon. Zij is loyaal, kundig, heeft oog voor details en is bovendien een harde werker. Andrea is zo’n persoon waarbij je gerust een project van a t/m z kan neerleggen en waarvan je dan weet dat het goed komt. Zij is altijd in voor verbetering en kijkt continu naar nieuwe creatieve mogelijkheden. Kortom; een professional.

Jeroen Montfoort

Marketing Manager, Exact Software

Andrea had been the driving force behind the organization of ourpartner events which always receive high rates by the participants.Andrea is straightforward, well organized, cares about details andkeeps the stakeholders aligned and focused. Shortly put: she getsstuff done.

Martijn Feekes

Director Ecosystem & App Center, Exact Software

In september 2018 heb ik Andrea gevraagd me te helpen om o.a. mijn webteksten naar een hoger en eigentijdser nivo te tillen. Ik was dan ook na 2 weken blij verrast met het resultaat. Andrea wist na 1 gesprek mijn wollige taalgebruik, die toon mee te geven die ik belangrijk vond voor mijn website. Verder is ze erg toegankelijk en open, op een bijzondere manier. Ik beveel haar dan ook van harte aan.

Hanna Esajas

Eigenaresse, Hanna Events

De samenwerking verliep direct al erg prettig. Andrea doet wat ze beloofd en is erg sterk als tekstschrijver. Haar teksten zijn scherp, pakkend en uitnodigend. Ook is ze als eindredacteur erg goed. Ze wist al snel de juiste tone of voice en onze stijl te vinden en toe te passen. Ik ben erg blij met Andrea in het team. Ook vanwege haar fijne persoonlijkheid, kritische blik en behulpzaamheid

Samira Salman

Eigenaresse, Eventgoodies

Ik heb voor OrigineelVergaderen.nl erg prettig samengewerkt metAndrea. Door haar heldere communicatie, kwaliteitscontent ensnelle schakelen heeft Andrea een grote bijdrage geleverd aan degroei van het platform.

Egan van Doorn

Eigenaar, OrigineelVergaderen.nl

Andrea heeft ons geholpen om ons bedrijf in het proces waar we afscheid namen van een categorie van producten. Dat was voor Lely een mijlpaal waar zowel de positionering als het bedrijf als de productportfolio drastisch veranderde. In de dagelijkse gang van zaken was zij verantwoordelijk voor de online uitvoering hiervan. Ze transformeerde onder andere een website in 10 talen en 19 regio’s en werkte samen met een content editor, een vertaalbureau, onze marketing en product marketing afdeling. Zowel haar schrijf- als projectmanagement kwaliteiten kwamen hierbij duidelijk naar voren. Een andere sterke karaktertrek van Andrea is haar vasthoudendheid om tot succes te komen waarin ze haar omgeving in enthousiasmeert. Je kunt op haar vertrouwen dat ze de klus geklaard krijgt!

Ebo Eppenga

Manager Online & Social Media, Lely International