Gedachten verzetten, creativiteit stimuleren en inspiratie zoeken. Ik vind het allemaal aan zee. Verschillende kleuren blauw en grijs golven over het immense oppervlak. Omarmt door de oneindige horizon. Het licht weerkaatst op het water en geeft golven platina-kleurige randen. Schuimkoppen verbroederen op het zand. Met gesloten ogen voel ik de wind langs mijn wangen. Ze fluistert. Net verstaanbaar hoor ik de woorden loslaten en vooruitkijken. Mijn ziel danst mee met de golven en krijgt aanmoediging van de meeuwen die luid boven mijn hoofd cirkelen. Alwetend, met hun vleugels gespreid en focus op vandaag. De stappen in het zand vervagen met elke golf.

Po√ęzie aan de zeekant

Een mystieke gewaarwording. De zee die brengt en haalt. De wind die onverstoorbaar dwars door gedachten waait. Het zand dat vraagt om gronding. In die momenten aan zee kom ik tot leven. Mijn hart opent en mijn gevoel spreekt. Woorden stromen.

Liquid silver water
Teal blue sky
Golden sandy beach
Soft calming waves
Take me home
To be forever
One

The sea is calling me
To forever set me free
Thoughts go lost in the waves
Buried away in ancient caves
Surrounded by eternal light
I surrender to the fight
Knowing it is me
That holds the key

Zomaar twee gedichten die voortkomen uit golvend water en ziltige lucht. Versterkt door de zon die als warme deken mijn schouders streelt. Mijn hart stroomt over. Mijn lichaam ontspant.