HOME-oud

[et_pb_section fb_built=”1″ background_color=”#f7f7f7″ inner_shadow=”on” fullwidth=”on” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_fullwidth_image src=”https://andreadronk.com/wp-content/uploads/2019/10/ANDREA-DRONK-68.jpg” animation=”off” _builder_version=”3.0.60″][/et_pb_fullwidth_image][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.60″]

Grenzeloze tekstproducties op maat

Creatief contentbureau

En aan dat bureau zit Andrea Dronk. Aangenaam. Ik verbind merken met hun publiek op een creatieve en inspirerende manier. Content die je begrijpt, herkent en deelt. Mijn taak is om jouw verhaal te vertalen naar begrijpelijke content voor lezers, eindgebruikers, klanten, medewerkers en relaties.

Tekstschrijven en organiseren?

Dat niet-kunnen-kiezen hoort een beetje bij mij als Millennial (1987), als boogschutter en als ondernemende creatieveling. Technisch gezien maak ik content. In de vorm van een sprekende tekstproductie. Maar ik zeg liever: mooie dingen maken. Precies goed, want wie houdt er nu niet van mooie dingen. Zoek niet verder. Ik ben er voor je. Een mooie, goede en sprekende tekst. Voor dit schrijftijdperk was ik eventmanager. Nog steeds organiseer ik evenementen. Passen wij bij elkaar, dan denk ik graag stategisch mee met de invulling van een volgend evenement. En guess what, de teksten die daarbij horen verzorg ik natuurlijk ook.

Hoe dan?

Ik noem mijzelf een autodidact. Schrijven is mijn passie. Ik ben begonnen en ben nog lang niet van plan te stoppen. Sinds de start van mijn onderneming in januari 2017 heb ik onderstaande cursussen en workhops gevolgd om mijn kennis te verbreden:

Inspiratiefilm

Ontdek waar ik mijn inspiratie vandaan haal voor het schrijven van jouw teksten. Ik werkte samen met talent Bram Peij:

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://youtu.be/zuDvm-1lMnc” image_src=”//i.ytimg.com/vi/zuDvm-1lMnc/hqdefault.jpg” _builder_version=”3.0.60″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]