Zichtbaar met copy

Zichtbaar met copy

Zet je bedrijf in de spotlight met het gebruik van de juiste copy. In onze samenleving zijn woorden belangrijk voor de manier waarop we met elkaar communiceren. Als bedrijf heb je een merkverhaal dat je, op eigen wijze, deelt met (potentiële) klanten. De woorden die je gebruikt zijn essentieel voor een consistent en harmonieus merkverhaal en alle afgeleide communicatie. Ga in gesprek met een freelance tekstschrijver en laat iemand met een frisse blik naar je marketinguitingen kijken. Krijg advies over de manier van communiceren, de frequentie, de boodschap en de verbinding met je doelen en resultaten. Natuurlijk samen met je marketingteam.

 

Licht op je boodschap

Als freelance copywriter en ghostwriter kan ik er niet genoeg op hameren: blijf bij je boodschap en zorg voor consistentie. Niets is meer verwarrend dan een ondoordachte campagne of marketinguiting. Jij hebt de regie en weet precies waar je klanten en prospects naar op zoek zijn. Jij hebt immers het antwoord of de oplossing klaarliggen. Die boodschap verandert niet en helpt je niet alleen met aankopen, maar ook met referenties en retentie. Je maakt een belofte en komt deze na. Met een consistentie boodschap trekt en behoud je klanten die maar wat graag jouw ambassadeur willen worden. Dit is de basis van alle daaropvolgende marketinguitingen en niet te vergeten: het houdt je team scherp.

 

SEO-teksten

Als we het hebben over zichtbaarheid, dan zijn SEO-teksten onmisbaar. Als freelance tekstschrijver ben ik niet altijd van geweest van SEO voor teksten. De teksten die puur voor vindbaarheid en zichtbaarheid zijn geschreven, lezen nu eenmaal niet vlot. Dat weet ik, dat weet jij ook na het lezen van de tekst. Je hebt namelijk te maken met zoekwoorden die hoog scoren in de zoekmachines. Gelukkig bestaat er een nuance en is het wel degelijk mogelijk om goed leesbare SEO-teksten te schrijven. De sleutels zijn afwisseling en storytelling. Schrijf je teksten met een creatieve twist en zoek naar afwisseling in je zoekwoorden en synoniemen.

 

Combineer beeld en video

Ik geloof in de kracht van woorden en wat ze kunnen betekenen voor je bedrijf. Tekst is altijd nodig, maar hoeft niet dé vorm te zijn die leidend is in je marketinguitingen. Combineer tekst met beeld en video en maak dynamische content voor je (potentiële) klanten. Zo trek je de aandacht en breng je gericht de boodschap over. Tekst zorgt voor meer informatie, verduidelijking, documentatie en versterkt je merkverhaal. Zie tekst als het fundament waarop je bouwt. De bouwstenen zijn dan afbeeldingen, foto’s, animaties en video’s. Verwoord je boodschap en creëer buzz met bijbehorende, aansprekende beelden. Jouw bedrijf in de spotlight!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.